Септември и Ботев Враца играят при резултат 2:1 в мач от

...
Септември и Ботев Враца играят при резултат 2:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември - Ботев Враца 2:1, Захариев шокира всички с пропуска си

Септември и Ботев Враца играят при резултат 2 :1  в мач от 35-я кръг на efbet Лига.

Още в 6-а минута Ботев Враца направи чудесна офанзива, при която Красимир Тодоров остана очи в очи с Иван Василев, само че вратарят на Септември съумя да се оправи и избави. Малко след това Мартин Стоянов получи страховит пас в предни позиции, като опита технично да трансферира вратаря, само че не съумя да го направи задоволително точно и Костов реагира добре.

Секунди по-късто Ботев Враца не се оправи добре отбрана и Йосков се пребори при рисково центриране, а Мартин Петков бе на съвършената позиция, като насочи мощен удар, който Красимир Костов избави по свръхестествен метод.

В 28-а минута Септември откри, откакто състезател отляво центрира в наказателното поле, а Красимир Костов не съумя да реагира добре, като топката мина през ръцете му, удари се в неговите гърди и влетя във вратата на Ботев Враца.

В 35-а минута Жан Пиер Да Силва овладя добре топката и видя, че има свободно пространство, като реши да стреля от отдалеченост. Първоначално Иван Василев изпусна топката, само че по-късно съумя да улови и обстановката се размина без спомагателни проблеми за Септември.

В последната минута на постоянното време Марко Мажуга реши да се надиграва с Асен Георгиев, като показва добра техника и скорост, след което реши да приключи самичък и насочи удар, който бе безпроблемно уловен от Иван Василев.

В 63-а минута Митко Митков напредна отлично с топка в крайници и насочи удар отвън наказателното поле, който бе ужасно ориентиран в левия ъгъл на Ботев Враца, а Красимир Костов не съумя да реагира и това бе втори гол за Септември София - 2:0 за Ботев Враца.

Петнайсетина минути преди края на постоянното време Атанас Кабов бе изведен на превъзходна позиция в противниковото наказателното поле и не се поколеба да насочи удар, само че Красимир Костов съумя атрактивно да избави.

В 79-а минута Петър Кепов овладя топката и опита шанса си от разстояние, като вкара извънредно попадение, а Иван Василев не съумя да помръдне. Това несъмнено е един от головете на сезона.

Секунди по късно Даниел Генов напредна отлично с топка в крайници и отклони към Радослав Захариев, който бе на към метър от голлинията, самичък пред опразнената врата, само че стори по-трудното, стреляйки над напречната греда.

Стартови сформира:

Септември:  1. Иван Василев, 16. Кристиян Пешов, 5. Асен Георгиев, 4. Иван Арсов, 13. Мартин Николов, 20. Красимир Станоев, 3. Мартин Петков, 7. Айкут Рамадан, 14. Мартин Стоянов, 19. Митко Митков, 9. Валентин Йосков

Треньор:  Красимир Балъков

Ботев Враца:  76. Красимир Костов, 11. Момчил Цветанов, 3. Мартин Кавдански, 8. Диего Фераресо, 22. Петър Кепов, 10. Лукас Брамбила, 18. Диого Барбоса, 21. Жан Пиер Да Силва, 16. Красимир Тодоров, 15. Мирослав Маринов, 14. Марко Мажуга

Треньор:  Даниел Моралес

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР